Κολόζος: Πολλοί θα δώσουν εξετάσεις στο ματς με το Αιγάλεω

Στο Blue Heart FM και στην εκπομπή «Λάσπες μπλε» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Γ.Γ. της Ερασιτεχνικής Νίκης και Αναπληρωτής Yπεύθυνος Ασφάλειας της ΠΑΕ, κ. Στέλιος Κολόζος, δίνοντας διευκρινήσεις όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, για τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας από τον κόσμο αλλά και τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει η διοίκηση άμεσα. Επίσης, τόνισε πως το ματς με το Αιγάλεω θα αποτελέσει εξετάσεις για κάποιους και απ’ αυτούς εξαρτάται αν θα μείνουν μετεξεταστέοι…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Κολόζος όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

Για το θέμα που προέκυψε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας που δεν συνόδευσε την ομάδα στη Ρόδο αλλά και για το ότι ειπώθηκε πως συνέβη για οικονομικούς λόγους: «Τα εισιτήρια τα αεροπορικά ήταν κλεισμένα εδώ και 20 μέρες και υπήρχαν άλλα τρία κλεισμένα εισιτήρια, του Μπαλάφα, του Κ. Κυριακίδη και του Γενικού Αρχηγού, οι οποίοι δεν πήγαν. Άρα δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για να απαντήσουμε σ’ αυτούς που νομίζουν πως έχει οικονομικό πρόβλημα η ομάδα. Με λεωφορείο πήγε η ομάδα στην Αθήνα. Και για να τελειώνουμε με όσους αναφέρονται σε οικονομικό πρόβλημα να πω πως όσο στοίχισε η ομάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια, στοιχίζει, φέτος, έως τώρα. Πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ μέχρι τώρα. Και όποιος θέλει τα στοιχεία υπάρχουν.

Η ομάδα επαναλαμβάνω δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Και στα έργα θα μπουν λεφτά και να είναι έτοιμοι να δουν κι άλλη μπουλντόζα δίπλα γιατί αμφισβητούσαν τα έργα στο «Π. Μαγουλάς», τώρα θα δουν έργα και στον ΟΣΕ».

Για τα όσα ακούστηκαν όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και το ότι δεν έχει τον παίκτη ηγέτη: «Η ομάδα είχε ηγέτη. Απέκτησε και τον Σωτήρη Μπαλάφα για ηγέτη να τους καθοδηγεί και τον Καμπαγέρο τον απέκτησε για ηγέτη, έχει και τον Αποστολίδη για ηγέτη. Η ομάδα έχει ηγέτες. Για να μην αναφέρουμε το πρόβλημα των τραυματισμών που έχει η ομάδα».

«Πολλοί θα δώσουν εξετάσεις στο παιχνίδι με το Αιγάλεω»

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο από την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε τρελοί για να είμαστε ευχαριστημένοι. Η διοίκηση από την Κυριακή, μόλις τελείωσε το παιχνίδι, είναι πάνω στο πρόβλημα της ομάδας, κάνει κινήσεις, ήδη έχει κάνει κινήσεις, θα ανακοινωθεί σε λίγο. Δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Πολλοί θα δώσουν εξετάσεις στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Αν μείνουν μετεξεταστέοι. Το παιχνίδι με το Αιγάλω είναι “dead line” και από τη διοίκηση και από τον κόσμο και απ’ όλους. Δεν είναι χαζοί αυτοί που βάζουν τα λεφτά. Το παρακολουθούν το θέμα».

«Η ομάδα αν κέρδιζε τον Ιάλυσο θα ήταν τρίτη»

«Όσο για τους στόχους της ομάδας, η ομάδα μ’ ένα διπλό και μία νίκη στην έδρα της εκτοξεύεται. Η ομάδα αν κέρδιζε τον Ιάλυσο θα ήταν τρίτη. Αν η ομάδα κερδίσει το Αιγάλεω και τον Ιωνικό, τρίτη θα είναι. Στο γήπεδο πρέπει αυτοί που παίζουν μπάλα να αποδείξουν ότι αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. Ο διοικούντας δεν παίζει μπάλα, έκανε ότι του είπε ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής πληρώνοντας με τα λεφτά του. Να θυμίσουμε πως δεν είναι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα φέτος να πάνε στο «χιόνι» μισθοί και ενοίκια. Όλα διεκδικούνται από την ομάδα με προσφυγές και οποιονδήποτε τρόπο».

«Ξέραμε ποιοι θα βγουν στα τηλέφωνα…»

«Μετά από την ήττα της ομάδας ξέραμε τα τηλέφωνα που θα βγούνε (σ.σ. στο ραδιόφωνο Blue Heart). Λίγο πολύ ξέρουμε τους Νικιώτες. Ένα καλοκαίρι έχουμε βαρεθεί να απαντάμε, να ακούμε τους ίδιους και τους ίδιους. Μπορούν να έρθουν στην ομάδα γιατί έχουν άποψη να γίνουν γενικοί αρχηγοί, τεχνικοί διευθυντές, γενικά να έρθουν κοντά στην ομάδα. Γιατί εκ του ασφαλούς μ’ ένα τηλέφωνο να λένε την άποψή τους είναι πολύ εύκολο. Όταν τρέχεις όμως και διοικείς μία ομάδα έχει αγώνα μεγάλο και ασχολείσαι όλη τη μέρα. Παρατάς δουλειές, οικογένειες και όλα».

«Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις»

«Ήμασταν Νίκη και με τον Πάτση, τον Γιδόπουλο, τον Δαλούκα, τον Ιμεράι και θα είμαστε Νίκη και με τον επόμενο και θα βοηθάμε καλοπροαίρετα, απ’ οποιοδήποτε πόστο.

Πέρυσι και πρόπερσι είχαμε το ίδιο πρόβλημα με τον Γενικό Αρχηγό. Ο Χρήστος Κοντοβάς, ένα εξαιρετικό παιδί κι εξαιρετικός προπονητής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ακολουθούσε ποτέ την ομάδα εκτός έδρας. Συνέβαινε κάτι τότε; Δεν μπορούσε να έρθει. Το θέμα αυτό το κοιτάζει η διοίκηση, έχει λυθεί και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις».

«Κάποιοι χρησιμοποίησαν τη Νίκη για τις εκλογές»

«Για κάποιους Νικιώτες που δήθεν σταναχωρήθηκαν, με κάποιους γιους που γράφουνε στα Facebook, δεν είναι τόσο μεγάλη η στεναχώρια τους γιατί πολλοί χρησιμοποίησαν τη Νίκη πάλι για τις εκλογές, πολλοί χρησιμοποίησαν τη Νίκη για να γίνουν γνωστοί. Οι συγκεκριμένοι γράφουν χαζομάρες και να ξέρουν πως η διοίκηση παρακολουθεί τα πάντα. Δεν μπορεί όταν σήκωνε ο επόπτης τη σημαία να κοιτούσες τον ουρανό για να δει μήπως πετούσε αετός και τώρα ξαφνικά έχει άποψη για το ποδόσφαιρο. Να ηρεμήσουν όλοι, η ομάδα είναι σε καλά χέρια αν βελτιωθεί και αγωνιστικά θα πάνε όλα καλά. Η πόρτα της Νίκης είναι ανοιχτή, όποιος θέλει έρχεται και βοηθάει. Γιατί σε μερικούς πήγανε άνθρωποι για διαρκείας και τους κυνηγήσανε. Δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα. Είτε με διαρκείας, είτε με εισιτήριο, είτε με μετοχές που θα βγουν τώρα, η πόρτα της Νίκης είναι ανοιχτή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις