Καραγεωργόπουλος: Θα είμαστε αμείλικτοι από ‘δω και στο εξής

Στο Blue Heart FM και στην εκπομπή «Λάσπες μπλε» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, που με έντονο ύφος τόνισε πως η διοίκηση δεν θα ανεχθεί από δω και στο εξής ψευδείς αναφορές από θεσμικούς φορείς άλλων ομάδων, που στόχο έχουν να πλήξουν το επικοινωνιακό προφίλ της Νίκης και να καλύψουν τα δική τους προβλήματα. «Θα είμαστε αμείλικτοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργόπουλος λέγοντας πως η ΠΑΕ, από δω και πέρα θα κινηθεί νομικά σε ανάλογες αναφορές και σχόλια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Καραγεωργόπουλος όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τις τοποθετήσεις των φιλάθλων μας. Ο κάθε Νικιώτης πληρώνει, έχει την άποψή του, την αναφέρει, πάρα πολύ καλά κάνει.

Θα μιλήσω για κάτι άλλο. Είναι αστείο κάθε μέρα να ασχολούμαστε με αντιπάλους άλλων ομάδων-ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μοναδικός τους στόχος στην παραγοντική και δήθεν δημοσιογραφικής τους σταδιοδρομία είναι το να πλήξουν καθημερινά, επικοινωνιακά την ομάδα της Νίκης. Όλους αυτούς τους μήνες γίνονται τόσα πράγματα στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης και φορέας της Νίκης δεν έχει ανοίξει το στόμα του να πει το παραμικρό. Ποτέ!»

 «Θα είμαστε αμείλικτοι με όσους θίγουν με ψεύδη τη Νίκη»

«Χτίζουμε την επικοινωνιακή μας πολιτική γύρω από τα καλά της δικής μας ομάδας. Ποτέ δεν έχουμε χτίσει επικοινωνιακή πολιτική πάνω σε αντίπαλη ομάδα και σε λάθη αντιπάλων συνόλων. Από ‘δω και πέρα ενημερώνουμε τα εξής και θα είμαστε αμείλικτοι ως ΠΑΕ. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Όποιος θίγει την ομάδα της Νίκης με ψεύδη δημοσίως, από ‘δω και στο εξής η ΠΑΕ θα διεκδικεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα κυνηγά αυτούς τους ανθρώπους νομικά. Αυτό το παραμύθι τελείωσε πλέον. Είπαμε να μην ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα τόσον καιρό αλλά έχει αρχίσει να γίνεται πάρα πολύ ενοχλητικό».

Σε ερώτηση αν αναφέρεται στους υπαινιγμούς του κ. Πέγιου για τη μεταφορά της ομάδας στην Αθήνα, ο κ. Καραγεωργόπουλος απάντησε: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά. Όποιος ξανά, επίσημος φορέας, θίγει με ψεύδη την οικογένεια της Νίκης και την ΠΑΕ, η εταιρία θα διεκδικεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της. Θα είμαστε αμείλικτοι από ‘δω και στο εξής. Δεν θα βγαίνουμε να ξεκατινιαζόμαστε στα ραδιόφωνα, δεν το θέλουμε αυτό, είναι τελευταία προειδοποίηση. Οποιοσδήποτε θίξει ξανά τη Νίκη με ψεύδη, γιατί μιλάμε για ασύστολα ψεύδη, δεν θα μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντάμε τηλεφωνικώς ή διαδικτυακά, η εταιρία θα διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά της και θα υπάρξουν μηνύσεις. Το λέμε μία και τελευταία φορά. Αυτό το παραμύθι δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συνεχιστεί. Από ‘δω και στο εξής η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σε τέτοιου είδους θέματα νομικής φύσεως, θα είναι αμείλικτη».

«Δικαιολογημένα αγανακτισμένος ο κόσμος της Νίκης»

«Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας, δικαιολογημένα έχει την αγανάκτησή του. Είμαστε κι εμείς απογοητευμένοι, ακούμε τις τοποθετήσεις, υπάρχει σεβασμός στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, πληρώνουν, αγαπάνε και πονάνε».

«Για να καλύψουν τη δική τους ανυπαρξία»

«Όμως με κάποιους που θέλουν να καλύψουν τη δική τους ανυπαρξία λέγοντας ψεύδη για τους αντιπάλους, μία τακτική που την έχουν χρόνια, θα είμαστε αμείλικτοι. Δεν θα ανεχθούμε ξανά το παραμικρό ψεύδος για το όνομα της Νίκης. Αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο η ομάδα θα προβεί σε μηνύσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις