Εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία κοριτσιών του Ολυμπιακού Β.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στην ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου με υπεύθυνη προπονήτρια την παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, μα και του βολιώτικου μπάσκετ Κατερίνα Γιαννούλη.
Ήδη, τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ολοένα και πλαισιώνουν μικρά κορίτσια που θ’ αποτελέσουν το αύριο του βολιώτικου μπάσκετ και θα μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου.
Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να εγγράψουν τα κορίτσια τους από 6-14 ετών στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και στα τηλέφωνα 6941636414 Γιαννούλη Κατερίνα και 6944753405 Κυριακόπουλος Κυριάκος.
Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Βόλου τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τα παιδιά παίρνουν μέρος σε τουρνουά, εκδρομές και σε πολλές ακόμη εκδηλώσεις του Ολυμπιακού Βόλου.
Σε όλα τα παιδιά δόθηκε δωρεάν t-shirt, χορηγία του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία Άγγελου Ιατρού (Ιατρού Cleaning) τον οποίο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί θερμά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις