Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Κρουθ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στη Νίκη με τους Αλεχάνδρο Κρουθ και Τάσο Παγώνη να είναι τα τελευταία «θύματα» στον μακρύ ιατρικό κατάλογο της βολιώτικης ομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκαν στον αγώνα με τον Ιάλυσο και χθες υποβλήθηκαν σε μαγνητική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Η διάγνωση για τον Ισπανό κάνει λόγο για θλάση μεταξύ 1ου και 2ου βαθμού που θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Κρουθ χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Αιγάλεω και Ιωνικό και ίσως προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Τάσος Παγώνης που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο στο παιχνίδι της Ρόδου, πρόλαβε τη μεγαλύτερη ζημιά και γλίτωσε με μία διάταση και δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ματς με το Αιγάλεω.

Οι Κώστας Κυριακίδης και Σωτήρης Μπαλάφας ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζονται για το ματς με το Αιγάλεω όμως πιθανόν να προλάβουν τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Μία πιθανή υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα δεν επέτρεψε στον Λίτσιο να λάβει μέρος στις προπονήσεις της εβδομάδας και δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η προετοιμασία της Νίκης θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη, με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις