Μπέος: Δίνω μέχρι 200 εισιτήρια στη Θύρα 4

Μια εντυπωσιακή δήλωση έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM, ενόψει του αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο:

“Θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί το Σάββατο, να γνωρίσουν τα πανέμορφα τσιπουράδικα του Βόλου, να μπουν στο γήπεδο, με την ταυτότητά τους και τον ΑΜΚΑ και θέλω να αναφέρω κάτι για να το γνωρίζουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, γιατί θα είναι άκρως επικίνδυνο να έρθουν κάποιοι και να βγάλουν εισιτήρια σε φωτοτυπία για να μπουν μέσα. Κάποτε αυτά γίνονταν, όταν ήμουν πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου, τώρα με τα τουρνικέ και τους ελέγχους που γίνονται, δεν μπορεί να περάσει δεύτερο εισιτήριο με τον ίδιο αριθμό. Μπλοκάρουν τα συστήματα και θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους να περιμένουν να μπουν στο γήπεδο”.

Και η πρόταση: “Εάν δεν έχουν κάποια παιδιά χρήματα, να έρθει η θύρα 4 να μου πει και καλύπτω εγώ το εισιτήριό τους έως 200 άτομα. Θα δώσω 200 εισιτήρια δωρεάν, θα τα πληρώσω εγώ, σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν έχουν χρήματα για να τα πληρώσουν, αλλά δεν θέλω να μαζευτούν καμιά δυο χιλιάδες, δεν γίνεται… Έως 200 εισιτήρια τα πληρώνω, για να μην μπλοκάρουν το σύστημα και αρχίσουμε τις μάχες με τα ΜΑΤ, χημικά και τα σχετικά. Τότε θα είναι δύσκολο να επέμβω. Πιο αντρίκεια πρόταση δεν υπάρχει από αυτή που κάνω, γιατί θέλουμε να προατατέψουμε τη γιορτή”.

Ακούστε τη συνέντευξη Μπέου στον FOCUS 103,6 FM:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις