Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή Λάρισας κατά του ΑΟ Σελλάνων

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή Λάρισας κατά του ΑΟ Σελλάνων, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, όπως ανακοίνωσε η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Η πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΕΚ Τρίπολης για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση, που φέρεται ότι τελέσθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Τρίπολης και Θύελλα ΑΠΟ Ραφήνας, στο Δημοτικό Στάδιο ΑΚΔ Τρίπολης στις 6-10-2019.

Απαλλάσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Ηλυσιακός ΑΟ των αποδιδόμενων σε αυτό άδικων πράξεων, που φέρονται ότι τελέσθηκαν στον  ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Πανθηραϊκός και Ηλυσιακός στο Δημοτικό Στάδιο Θήρας στις 29-9-2019.

Απορρίπτει την ένσταση η του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ένωση Ηρακλής Λάρισας κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Ο. Σελλάνων για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ηρακλή Λάρισας-ΑΟ Σελλάνων περιόδου 2019-2020, στο δημοτικό γήπεδο Φιλιππούπολης στις 5-10-2019.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις