Παπαιωάννου για Βελλίδη: “Αυτά που είδαν τα ματιάκια μου δεν είναι συνηθισμένα”

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊώννου παραχώρησε συνέντευξή στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκο Βελλίδη.

Πώς αποφασίζει ένας ιδιοκτήτης ομάδας να τελειώσει τον προπονητή και τον τερματοφύλακα σε ένα ματς; Δεν είναι συνηθισμένο.
«Κι αυτά που είδαν τα ματάκια μου δεν είναι συνηθισμένα. Τα γκολ που φάγαμε, τα ψάχνω, τι να πω. Όλοι την ίδια μπάλα βλέπουμε. Ας κρίνει ο κόσμος. Εγώ δεν αναγνώριζα την ομάδα μου. Η ομάδα αυτή απέκλεισε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πριν λίγους μήνες στο Κύπελλο. Και φέτος η άμυνά μας στάθηκε περίφημα με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ, δύσκολα χάσαμε».

Φύγατε από το ματς στην Τούμπα;
«Ναι, έφυγα στο 10ο λεπτό!».

Σας ενόχλησε κανείς από τον ΠΑΟΚ και φύγατε;
«Όχι, η φιλοξενία ήταν άψογη. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί! Είχα δει τα δύο πρώτα γκολ στα πρώτα λεπτά και σηκώθηκα να φύγω! Την ώρα που έφευγα έμπαινε και το τρίτο. Μου την έδωσε με αυτά που είδα. Να σου πω από πού ξεκίνησε και τα είχα πάρει στο κρανίο; Έγινε κάτι που δεν ξέρετε. Πριν το ματς ο τερματοφύλακάς μάς ζήτησε να πάρει το αμάξι του στη Θεσσαλονίκη και να μην γυρίσει μετά στη Λαμία με την αποστολή!».

Τι;
«Αυτό που σου λέω. Είχε κάτι δουλειές να κάνει είπε στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον προπονητή να πάρει το αμάξι του μαζί στη Θεσσαλονίκη».

Δηλαδή πήγε με το αμάξι του;
«Όχι, δικό του πρόσωπο πήγε το αμάξι του στη Θεσσαλονίκη για να το έχει ο τερματοφύλακας εκεί να κάνει τις δουλειές του και να μην γυρίσει με την αποστολή της ομάδας. Φαντάσου να το έκαναν όλοι αυτό, να πηγαίνουν 20 αμάξια παικτών πίσω από το πούλμαν της ομάδας και μετά να γυρίζει το πούλμαν άδειο…».

Ο προπονητής τού έδωσε άδεια;
«Ναι, αυτά μου είπε ο Αντωνίου. Η διοίκηση όμως δεν ενημερώθηκε. Αυτό ήταν θέμα που έπρεπε να το μάθει η διοίκηση. Δεν μας ενημέρωσε ούτε ο παίκτης ούτε ο προπονητής. Δεν ήταν στη δικαιοδοσία του προπονητή αυτό το πράγμα».

Γιατί φύγατε από την Τούμπα στο δέκατο λεπτό; Θέλω να σταθούμε κι άλλο σε αυτό.
«Δεν άντεχα άλλο να βλέπω το διασυρμό. Σε αυτό το ματς μπήκαμε και ήμασταν σαν το κύμα της θάλασσας που πάει πάνω- κάτω. Όχι σαν το κύμα που πάει πάνω- κάτω, αλλά σαν το κύμα που πάει πέρα- δώθε! Δεν άντεχα το διασυρμό, έχω και θέμα με την καρδιά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις