Με αλλαγές ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι του Σαββάτου 26/10 (19.30) με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυρθοι» προέρχονται από τρεις σερί ήττες και θέλουν απέναντι στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πάντως, πως το έργο τους θα είναι δύσκολο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού (είναι δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή) και προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας στην Τούμπα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 16 γκολ και θα αντιμετωπίσει την πιο ευάλωτη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς ο Βόλος με 15 γκολ παθητικό παρουσιάζει, βάσει αριθμών, την χειρότερη άμυνα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει τίποτα, καθώς ο Βόλος έχει αποδείξει πως είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, όπως φάνηκε στο παιχνίδι της Ριζούπολης με την ΑΕΚ και θα παλέψει με πάθος, απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φίλων και οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Μουνίθ, καθώς ο Ισπανός μέσος είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα δεν θα αγωνιστούν οι έξι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, δηλαδή οι: Μυστακίδης, Μελίσσας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Λύρατζης και Τσαούσης. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο οποίο είχαν αγωνιστεί, ως βασικοί, οι Διαμαντής και Λύρατζης. Οι Μελίσσας και Μπαλογιάννης ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν, ενώ εκτός αποστολής είχε μείνει ο Τσαούσης.

Σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις