Χοβέ: Έχουμε λύσεις, θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ισαάκ Χοβέ, μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ για την αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω, που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής (27/10, 15:00), στο γήπεδο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως παρά τις απουσίες η ομάδα έχει λύσεις και θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χοβέ:

“Πιστεύω ότι το Αιγάλεω είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχω αναλύσει πολλές ομάδες της κατηγορίας μας, παρακολουθώντας πολλά παιχνίδια κι ομολογώ πως το Αιγάλεω είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μία ποιοτική, αλλά παράλληλα σκληρή ομάδα.

Από την πλευρά μας, ανησυχώ για τους ποδοσφαιριστές μου και το άγχος που, ενδεχομένως, τους καταβάλλει, εξαιτίας της πίεσης του αποτελέσματος. Πρέπει να αποβάλλουμε το στρες, τους εξήγησα πως, στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ήμασταν καλοί, αλλά δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την τύχη να πάρουμε τις νίκες. Και με την Καλαμάτα, και με τον Ιάλυσο, είχαμε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, είχαμε τις φάσεις για γκολ, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και στα δύο παιχνίδια μας στοίχισαν δύο φάσεις, στις οποίες, χωρίς συγκέντρωση, κάναμε δύο ανόητα πέναλτι.

Δεν αρκεί να παίζουμε καλά, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να παλέψουμε στο γήπεδο, να έχουμε περισσότερο πάθος και συγκέντρωση. Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, χάσαμε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς και πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν, προκειμένου όλοι μαζί να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, είμαστε άτυχοι, αλλά έχουμε λύσεις και στο Αιγάλεω θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς“.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις