Βοσνιάδης: Όλοι μαζί για τους τρεις βαθμούς

Στο επίσημο www.nikifc.gr μίλησε ο Βασίλης Βοσνιάδης ο οποίος τόνισε πως πρέπει άπαντες στην οικογένεια της Νίκης να αφήσουν πίσω το ματς με τον Ιάλυσο και να επικεντρωθούν στο ματς με το Αιγάλεω.  Ο αριστερός οπισθοφύλακας των κυανολεύκων είπε, επίσης, πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο απέναντι στη δυνατή ομάδα του Αιγάλεω ώστε να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βοσνιάδη:

“Το παιχνίδι με τον Ιάλυσο πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αναρριχηθούμε άμεσα στη βαθμολογία. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα παιχνίδι να περάσει, με τον Ιάλυσο το κάναμε αυτό, δεν πρέπει να γίνει ξανά. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, δε θα το χαρακτηρίσω “τελικό”, γιατί, σε αυτό το πρωτάθλημα, όλα τα ματς “τελικοί” είναι. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας.

Ο αντίπαλός μας έχει κοινά στοιχεία με εμάς, είναι μία καλή, ιστορική ομάδα που αδικείται από την, μέχρι τώρα, βαθμολογική του συγκομιδή. Η πίεση που δεχόμαστε από τον κόσμο δε μας γεμίζει άγχος, αλλά θέληση να γίνουμε καλύτεροι, διαχειριζόμαστε τις απαιτήσεις των φιλάθλων, ώστε να λειτουργούν θετικά για εμάς.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δε θα πρέπει να μας αποσυντονίσουν, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός αγώνα, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας ποδοσφαιριστής στον άλλον. Όλοι μαζί πάμε για τους τρεις βαθμούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις