Στιγμιότυπα από την προπόνηση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε και την Παρασκευή με τους παίκτες του Ολυμπιακού πάνω σε θέματα τακτικής, σε τελειώματα φάσεων, άλλα και στις στατικές φάσεις, ενώ οι παίκτες έπαιξαν στο τέλος και οικογενειακό δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και μία θέση στην ενδεκάδα.
Στη χθεσινή προπόνηση χρέη βοηθού του Σούλη Παπαδόπουλου έκανε ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού, ο Μαργαρίτης Καλαϊτζής. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν οι συνεργάτες του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», ο γυμναστής που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Θεσπρωτό, ενώ επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, λόγω τραυματισμού. Πολύ πιθανή η επιστροφή του Μανώλη Φαζού στην ενδεκάδα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Γιδόπουλος θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, τη στιγμή που ο Μακρυωνίτης προέρχεται από τραυματισμό στο πρόσωπο, αν και γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την προπόνηση των “ερυθρολεύκων” της Παρασκευής:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις