Νέος προπονητής στους Τιτάνες Παλαμά ο Γκουγκουτούδης

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία των Τιτάνων Παλαμά ο Παναγιώτης Καραμίντζιος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τη θέση του πήρε ένας γνώριμος στους Μαγνησιώτες φιλάθλους, ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, ο οποίος πέρσι ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχει διατελέσει και τεχνικός του Γ.Σ. Αλμυρού.

Οι Τιτάνες Παλαμά αναφέρουν για τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη σε ανακοίνωσή τους: «Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη. Ο κ. Γκουγκουτούδης θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για το υπόλοιπο της σεζόν, στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού σώματος, απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α. και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Το 2014-15 διετέλεσε προπονητής της Ακαδημίας του Γ.Σ. Βόλου. Το 2015-17 ήταν πρώτος προπονητής της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού Τη σεζόν 2017-18 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την περσινή χρονιά ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Ολυμπιακού, που εντυπωσίασε στη Γ’ Εθνική κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις