Σπουδαίο παιχνίδι Βόλος-ΠΑΟΚ απόψε στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο Βόλος στις 19.30 (Novasports 2) υποδέχεται τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα.

Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, οι οποίες υπόσχονται όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε με τον Χουάν Φεράντο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Μουνίθ, καθώς και τους έξι παίκτες του ρόστερ που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Μυστακίδης, Μελίσσας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Λύρατζης και Τσαούσης. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο οποίο είχαν αγωνιστεί, ως βασικοί, οι Διαμαντής και Λύρατζης. Όσον αφορά το πιθανό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός είναι το ακόλουθο: Τερματοφύλακας ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντεντάκης και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Μπασόνγκ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Μαξ και πιθανότατα ο Ατιάτ, ενώ στις πτέρυγες θα κινούνται οι Τόρες και Ζοάο και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γέντρισεκ.

Ο ΠΑΟΚ
Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Παρασκευή στο Βόλο και ο Άμπελ Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τη Λαμία. Συνεπώς, ο Μίροσλαβ Στοχ αναμένεται να κρατήσει τη θέση τους το αρχικό σχήμα, ενώ μοναδική αλλαγή φαίνεται πως θα γίνει στον άξονα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας, που έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος δεν έχει αποδώσει στα τελευταία παιχνίδια όπως θα περίμενε ο Φερέιρα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίφκοβιτς, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Μάτος και το αριστερό ο Γιαννούλης. Οι Ίνγκασον και Κρέσπο θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Την τετράδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας, Μίσιτς, Στοχ (αριστερά), Λημνιός (δεξιά), με τον Πέλκα να κινείται πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία βρίσκεται από χθες στο Βόλο, μετέχουν και οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου και Άκπομ.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ένιωσε χθες κάποιες ενοχλήσεις, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και μετά από υπόδειξη του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Βόλο.

*Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Παπαπέτρου επίσης από την Αθήνα. Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) ορίστηκαν οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις