Σούπερ Λιγκ με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής

Εκτός από το σημερινό παιχνίδι που δίνει ο Βόλος με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο (19.30), νωρίτερα στις 17.15 στο Ηράκλειο Κρήτης θα αναμετρηθούν ο ΟΦΗ με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί είναι πολύ δυνατοί φέτος και ιδιαίτερα στην έδρας τους, όπου μετρούν μόνο νίκες, απέναντι σε μια πολύ καλή Ξάνθη φέτος, η οποία πάντως προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Άρη.
Από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το φαβορί και λόγω έδρας, αλλά και λόγω αγωνιστικής κατάστασης.
Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» θα πάνε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «πράσινους», ενώ ο Άρης θα παίξει με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τον πρώτο λόγο έχει και ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 26/10
17.15 ΟΦΗ-Ξάνθη
19.30 Βόλος-ΠΑΟΚ
Κυριακή 27/10
15.00 Παναθηναϊκός-ΑΕΛ
17.00 Ατρόμητος-Πανιώνιος
17.15 Άρης-Παναιτωλικός
19.30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Δευτέρα 28/10
19.30 Αστέρας Τρ.-Λαμία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις