Άσφαιρος ο Α.Ο. Τρίκαλα, έμεινε στο 0-0 με Καβάλα

Στην δεύτερη τους βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκαν τα Τρίκαλα, τα οποία απώλεσαν την ευκαιρία να νικήσουν και να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ήταν αυτή που είχε μεν την κατοχή της μπάλα και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη φάση στην εστία του Δήμιζα.

Ενδεικτικό της πολύ καλής αμυντικής γραμμής της Καβάλας, η οποία με διπλή ζώνη άμυνας κατάφερε να μπλοκάρει τα ατού των «κυανέρυθρων». Μοναδική αξιόλογη φάση για τους Θεσσαλούς ήταν το σουτ του Τεγούση στο 45΄, το οποίο δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε με συνέπεια το 0-0 να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρξουν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι παρά τις όποιες προσπάθειες τους, για να διασπάσουν την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» και να φτάσουν στο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 70΄ όταν οι Τσίπρας και Σταματής δεν μπόρεσαν να σουτάρουν μέσα από την περιοχή. Η απάντηση από την Καβάλα ήρθε στο 80΄ με την κεφαλιά του Μαρκόπουλου να μπλοκάρεται εύκολα από τον Γιακουμή. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο ματς, με συνέπεια το στείρο 0-0 να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (56’ Παπαγεωργίου), Τσίπρας (86’ Καμπλιώνης), Σταματής, Ελευθεριάδης (54’ Λώττας), Γρηγορόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Νίκας, Βόσαλικ, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Καθάριος (46’ Ορφανίδης), Χαντί (58’ Θωμαΐδης), Μαρκόπουλος (81’ Παπαδόπουλος Β.).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Παγούρας (Βοιωτίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις