Όρθιος ο Ασπρόπυργος στη Βέροια

Από έναν βαθμό πήραν Βέροια και Ασπρόπυργος, καθώς έμειναν στο 1-1, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν και στο 49’ ο Κανούλας πέτυχε το 1-0. Στο 75’ ο Σρέτσκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ασπρόπυργο, αλλά η Βέροια είχε δοκάρι στο 82’.

Η Βέροια ξεκίνησε πιο ορεξάτα το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, έχοντας μια φλύαρη κατοχή της μπάλας. Ο Ασπρόπυργος ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο και άρχισε να πιέζει, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Κάκκο και Ζαχαρό. Ωστόσο το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε αποφασισμένη και με τον Κανούλα που μπήκε αλλαγή άνοιξε το σκορ στο 49’ για το 1-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, αλλά στο 75’ ο Ασπρόπυργος έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Σρέτσκοβιτς. Η Βέροια προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης και στο 82’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Στάμου.

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 1-1
49’ Κανούλας – 75’ Σρέτσκοβιτς

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Πέντα (78’ Μεληκιώτης), Χαντζάρας (46’ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (64’ Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκατζολάρι (84’ Νικολακάκης), Ζαχαρός (76’ Στεφάνοβιτς), Βασιλείου, Σρέτσκοβιτς, Κάκκο (89’ Καμπούρης), Ζγκούρη.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

πηγή: Flnews.gr