Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Καραϊσκάκης, 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Νικών συνέχεια για τον Καραϊσκάκη, που πανηγύρισε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας… Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτή που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 13΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Τσούτση.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 20΄ με το σουτ του Κουρτεσιώτη να αποκρούεται με δυσκολία σε κόρνερ από τον Μέλκα. Η απάντηση από τους Ηπειρώτες ήρθε στο 29΄, όταν το σουτ του Κυβελίδη πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Γκέκα. Στο 40΄ ο Καραϊσκάκης είχε ακόμα μια καλή στιγμή για το 2-0, η κεφαλιά όμως του Γυφτοκώστα πέρασε λίγο άουτ από την εστία των Θεσσαλών.

Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στις δύο αυτές φάσεις οι «πράσινοι», το πέτυχαν στο 42΄ με το σουτ του Χατζηστραβού να καταλήγει στα δίχτυα του Γκέκα και να κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας μπήκε καλύτερα στο ματς και στα πρώτα λεπτά είχε σημαντική ευκαιρία για το 2-1, το σουτ όμως του Σκούπρα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Καπία.

 

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-1

ΓΚΟΛ: 13′ Τούτσης, 42′ Χατζηστραβός

ΚΟΚΚΙΝΗ: 75΄Μασούρας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85′ Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (72′ Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5′ λ.τ. Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46′ Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46′ Νούσιας ), Μπαστακός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις