Αμανατίδης: Μας εκνευρίζουν οι ισοπαλίες

Φυσιολογικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Περικλής Αμανατίδης ο οποίος δήλωσε επίσης ότι οι ισοπαλίες εκνευρίζουν γιατί η ομάδα μένει πίσω βαθμολογικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Τα Τρίκαλα άφησαν 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο να φύγουν, δεν είχαμε ιδέες, δεν είχαμε πλαγιοκοπήσεις, δεν είχαμε τόλμη στο παιχνίδι μας, δεν είχαμε επινόηση. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά αμυντικά οργανωμένη ομάδα. Φαινόταν από τον τρόπο που διαχειριζόταν την επιθετικότητα μας και από τον τρόπο που ανέβαιναν όταν μας έκλεβαν την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις και τις κάναμε νωρίς , βάλαμε έναν παίκτη (σ.σ. Λώττας) που είχε κάποια κομμάτια όπως είναι η επινόηση του και η φαντασία του και βοήθησε και τα άλλα παιδιά. Το παιχνίδι εύκολα εξηγείται και δεν θέλω να μακρηγορώ. Σε οργανωμένες άμυνες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αν και έχεις κατοχή, πρέπει να πλαγιοκοπήσεις, δεν το κάναμε σωστά, πρέπει να κάνεις κάποιες επιθετικές ενέργειες, δεν τις κάναμε, να δοκιμάσουμε κάποια σουτ, δεν τα κάναμε, δεν είχαμε τα κλειδιά να ξεκλειδώσουμε μία τέτοια άμυνα. Φυσιολογικό και το αποτέλεσμα η εικόνα. Μας εκνευρίζουν οι ισοπαλίες γιατί μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό μένει πίσω».

Ο Περικλής Αμανατίδης σημείωσε ακόμη πως ανάμεσα στην επιθετικότητα και την συντηρικότητα επιλέγει το πρώτο ενώ σε ερώτηση για την αναποτελεσματικότητα στο γκολ σημείωσε πως θα βρεθεί λύση εκ των έσω.

Πηγή: sportrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις