Δερμιτζάκης: Δίκαιο τα αποτέλεσμα με Τρίκαλα

Ο προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα εκτός έδρας στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα παιχνίδι από τα παλιά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία. Ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά και στο σκορ είναι δίκαιο. Προερχόμασταν από νικηφόρα αποτελέσματα, τόσο εμείς όσο και τα Τρίκαλα και ερχόμασταν με κεκτημένη ταχύτητα για να μπορέσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτό μας αναλογεί. Τα Τρίκαλα είχαν περισσότερο κατοχή, μας έβαλαν πολλούς προβληματισμούς από την αρχή μέχρι το τέλος και από τα πλάγια και με στατικές φάσεις. Με την είσοδο και του Λώττα που είναι πολύ καλός παίκτης μας προβλημάτισε το γεγονός για το πως θα τον ελέγχαμε».

Ο προπονητής της Καβάλας έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του: «Σαν ομάδα το μεγαλύτερο μας βάρος το ρίξαμε στην αμυντική διάταξη. Αμυντικά ήμασταν άριστοι, είχαμε μεταβάσεις αλλά δεν προβληματίσαμε τον αντίπαλο στην δική του άμυνα. Δεν υπάρχουν φάσεις, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Τέλος τόνισε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, έχουμε πολλά πράγματα ακόμη να δώσουμε. Ευχαριστώ στην ΠΑΕ Τρίκαλα για την φιλοξενία, θα την ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και εύχομαι στον φίλο μου Περικλή Αμανατίδη τα καλύτερα».

Πηγή: sportrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις