Για νέο “τρίποντο” ο Θησέας με Μετέωρα (pregame)

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο Θησέας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σήμερα θα επιδιώξει να προσθέσει άλλη μία, στην αναμέτρηση με τα Μετέωρα, τα οποία θα υποδεχθεί στις 3μ.μ. στο γήπεδο της Αγριάς. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι σε μια ομάδα, πάντως, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιάννη Ζαχαράκη. Στη διάθεσή του είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Δημήτρης Λίτσος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Ρομάριο Λουμάνι, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος.

Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Αγριάς θα διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γιώργο Πατέσο, που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις