Νέα αρχή θέλει η Νίκη με Αιγάλεω (pregame)

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και γιατί όχι στις νίκες θα επιδιώξει η Νίκη Βόλου στην 3η της έξοδο στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας σήμερα (27/10) στις 3:00μ.μ. το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Οι κυανόλευκοι θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή καθώς μετά την 1η αγωνιστική, αγνοούν τη νίκη, έχοντας απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουν μία από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

Ο Ισαάκ Χοβέ μετά από καιρό θα έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές καθώς οι αμφίβολοι Μπαλάφας και Κώστας Κυριακίδης αισθάνθηκαν καλά στις τελευταίες δύο προπονήσεις και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Αλεχάνδρο Κρουθ που θα χάσει και το παιχνίδι με τον Ιωνικό λόγω της θλάσης 2ου βαθμού που απεκόμισε στο ματς με τον Ιάλυσο. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι επίσης ο Τάσος Παγώνης, που παραμένει στα πιτς αναρρώνοντας από την θλάση που τον ταλαιπωρεί. Εκτός παραμένει και ο Βαγγέλης Λίτσιος που δεν προπονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω πιθανής υποτροπής σε τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η 18μελής αποστολή που βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο είναι η εξής: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Βοσνιάδης, Καμπαγέρο, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Καρβούνης, Ιορδανίδης, Τσιώλης, Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός

Τη δεύτερή του νίκη θα επιδιώξει το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω είναι μία ομάδα που μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League με αποκλειστικό στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Super League 2. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα ήθελε, έχοντας συγκομιδή 5 βαθμούς (μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα). Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Καλαμάτα με 2-0, στη συνέχεια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καβάλα (0-0), επέστρεψε στην έδρα του με νίκη επί του Ιάλυσου (1-0) και τέλος πήρε έναν βαθμό στην έδρα του Ασπρόπυργου (1-1).

Το Αιγάλεω διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καριέρα σε υψηλότερες κατηγορίες, όπως ο Πετρόπουλος, ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο Φαρινόλα, Σπυρόπουλος, Τσιλιγγίρης κ.α.. Η εντεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ασπρόπυργο αποδεικνύει το παραπάνω: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας (20′ Συριόπουλος), Γκότοβος, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνου, Κατσικογιάννης (75′ Ροτζέριο), Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (60′ Τσαφταρίδης). Από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Λουκάς Καραδήμος από το ματς της περασμένης Κυριακής θα απουσιάζει ο Μιχάλης Παπανικόλας που έπαθε διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Διαιτητές

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Α’ βοηθός: Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας)
Β’ βοηθός: Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Ειρήνη Πίγγιου (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Σταμάτης Παπαδόπουλος (Αργολίδος)

Στη Θύρα 6 οι φίλαθλοι της Νίκης – Τα εισιτήρια

Tα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Σταύρος Μαυροθαλασσιτης θα ανοίξουν σήμερα από τις 13:00 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ : 1 εως 4: 10€

ΘΥΡΑ 12: 5€

ΘΥΡΑ 8(VIP): 20€

Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο(2) εισιτηρίων.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Παραχωρήθηκε η Θύρα 6 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (150 εισιτήρια με τιμή 5 ευρώ) μετά από αίτημα της ΠΑΕ Νίκης Βόλου , και θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 6 (οδός Θεσσαλονίκης). Σε καμία άλλη Θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της Νίκης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις