Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στο “Καραϊσκάκης” (video)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/10) περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με το ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης” φυσικά να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ζωντανά αποτελέσματα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με γκολ το ντέρμπι!

Στις 19:30, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη μεγάλη μάχη με την Μπάγερν, απέναντι στην οποία παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί στην ήττα με 2-3. Ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ απέναντι στους Βαυαρούς, όμως στη συνέχεια ο σπουδαίος Λεβαντόφκσι γύρισε το ματς. Παρά την ήττα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να κρατήσει πολλά θετικά από την εμφάνιση, αλλά θα πρέπει και να προσγειωθεί στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ για 4ο σερί παιχνίδι και 6ο στα τελευταία 7.

Η “Ένωση” προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί του Βόλου (3-2), σε ένα παιχνίδι που φανέρωσε επιθετικές αρετές και αμυντικά κενά. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό, κατάφερε να ανατρέψει σχετικά εύκολα το παιχνίδι με ένα τέρμα του Λιβάγια και δύο του κορυφαίου του αγώνα Μάνταλου.

Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζονται ασταθείς στην άμυνα και οι επιθέσεις τους αντίστοιχα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο. Η πρόσφατη παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια περιλαμβάνει πολλά γκολ και εντυπωσιακά παιχνίδια, θα πάμε με το Over 2.5, σε απόδοση 2.00

Χτίζει σερί ο Άρης

Στις 17:15, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις επιτυχίες με το διπλό στην Ξάνθη (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Μπρούνο Γκάμα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του νέου coach Ένινγκ είχε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου στην άμυνα και δημιούργησε  πολλές ευκαιρίες στην κόντρα. Θα μπορούσε να έχει “κλειδώσει” το τρίποντο πολύ νωρίτερα αν οι επιθετικοί ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Παναιτωλικός κάνει νέο ξεκίνημα με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία. Στο ντεμπούτο του, η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την ΑΕΛ. Έβγαλε αντίδραση μετά το 0-1 των Θεσσαλών και με γκολ των Ντίας και Μπαϊρόβιτς γύρισε το ματς στο 77’, όμως λίγο αργότερα δέχθηκε την ισοφάρισε από στημένη φάση.

Ο Άρης πήρε ψυχολογία από τη νίκη στην Ξάνθη, εντός έδρας παρουσιάζεται παραδοσιακά πολύ ισχυρός και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν κερδίσει τον Παναιτωλικό, που ακόμη ψάχνεται και δέχεται με ευκολία γκολ. Επιλογή μας ο Άσος συνδυαστικά με το Over 1.5, σε απόδοση 1.75.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις