Ούτε στο “Σίτι” και τώρα τρέχει…

Ούτε στο «Σίτι» κατάφερε η Νίκη Βόλου να σπάσει το ρόδι και να πάρει κάτι από έναν εκτός έδρας αγώνα. Τρίτη έξοδος, χωρίς τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό, και τρίτη ήττα για το συγκρότημα του Ισαάκ Χοβέ, αυτή τη φορά από το Αιγάλεω με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα» στο 7’ με τον Τσίταρη και σφράγισαν τη νίκη τους με τον Ντιατά στο 78’. Η Νίκη έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το 54’ με τον Ροχάνο, όμως ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Σωτήρης Μπαλάφας στο ημίχρονο για διαμαρτυρία στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Νίκη μετά από αυτή την ήττα και τους τέσσερις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τον Ιάλυσο και τον Θεσπρωτό ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχει η Τρίγλια που είναι η ουραγός του πρωταθλήματος.

Γκολ με το «καλημέρα» για το Αιγάλεω

Πριν ακόμη οι δύο ομάδες τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ήρθε στο 7’ η βολίδα του Τσίτσαρη από τα 30 μέτρα να καρφωθεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Αποστολίδη και να βάλει ακόμη δυσκολότερα, στα ήδη δύσκολα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες της Νίκης. Η αντίδραση της βολιώτικης ομάδας ήταν μουδιασμένη και χωρίς ουσία καθώς μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους οι κυανόλευκοι δεν δημιούργησαν κλασική ευκαιρία.

Στο 9’ ο Γκαρσία πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε στον Ροχάνο που περίμενε σε θέση βολής όμως ο Συριόπουλος έκοψε πριν ο Αργεντινός γίνει απειλητικός. Έξι λεπτά αργότερα το χλιαρό σουτ του Καμπαγέρο δεν προβλημάτισε τον Σικαλιά ενώ στο 36’ ο Γκότοβος πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ροχάνο που ετοιμαζόταν να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση.

Κι ενώ η Νίκη έστω και χλιαρά προσπαθούσε να γίνει απειλητική, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πάνε με δεύτερο γκολ στα αποδυτήρια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σπυρόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αλιατίδη στο κέντρο, πλησίασε προς την περιοχή, πάσαρε στον Τσίτσαρη, όμως το σουτ του επιθετικού του Αιγάλεω πέρασε άουτ.

Ένταση στο ημίχρονο και κόκκινη στον Μπαλάφα

Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης επειδή δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που έπρεπε. Η 4η διαιτητής έδειξε δύο λεπτά καθυστερήσεων όταν μόνο στη διακοπή για τις πρώτες βοήθειες στον Αποστολίδη το παιχνίδι διακόπηκε για τέσσερα λεπτά. Θύμα των διαμαρτυριών ο Σωτήρης Μπαλάφας που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Μοιραίος ο Ροχάνο

Οι παίκτες του Ισαάκ Χοβέ μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν τα δεδομένα στην επανάληψη κι έφτασαν κοντά στο να φέρουν το ματς στα ίσια στο 54’. Ο Ροχάνο, σε κάθετη πάσα του Ιορδανίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Σικαλιά, ο Αργεντινός πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, σούταρε δυνατά πάνω από την εστία, αφήνοντας άφωνους, συμπαίκτες, προπονητές και τον κόσμο της ομάδας που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει.

Σαν να μην έφτανε το γκολ που έχασε, ο Ροχάνο υπέπεσε και σε φάουλ που συνοδεύτηκε με κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Τέλειωσε στο 78’

Στο 78’ η Νίκη αγωνίζονταν προσωρινά με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού του Αλιατίδη, με το Αιγάλεω να μην χάνει την ευκαιρία, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ που σφράγισε ουσιαστικά το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά ο Τσίτσαρης σέρβιρε και ο Ντιατά με πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον Ιωνικό

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες η Νίκη βρέθηκε στα χαμηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα και από νωρίς φαίνεται πως βρίσκεται εκτός του αρχικού στόχου της που ήταν ο πρωταθλητισμός. Οι κυανόλευκοι την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στη Νεάπολη και το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες… Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, η πίεση είναι δεδομένη και η ανάγκη άμεσης συγκομιδής βαθμών, επιτακτιική.

Σκόρερ: 7’ Τσίτσαρης, 78’ Ντιατά

Κίτρινες: 9′ Γκότοβος, 31′ Μαγκάκης, 84′ Συριόπουλος – 9′, 72′ Ροχάνο, 27′ Καμπαγέρο, 37′ Αλιατίδης

Κόκκινες: 45’+2 Μπαλάφας (πάγκος), 72′ Ροχάνο (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνου, Ντιατά (85’ Συρεγγέλας), Σταματάκης (66’ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης (58’ Τσαφταρίδης)

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης (46’ Κ. Παπαδόπουλος), Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνδιάδης (52’ Ιορδανίδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν (72’ Καπός), Ροχάνο

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Α’ βοηθός: Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας)
Β’ βοηθός: Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις