«Έσπασε» το αήττητο της Καλαμάτας ο Διαγόρας (video)

Αήττητο ήταν και πάει… Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) η Καλαμάτα.

Η «Μαύρη Θύελλα» φιλοξενήθηκε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, από τον Διαγόρα ο οποίος την κέρδισε με 2-0.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση κόντρα στους γηπεδούχους, που παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και νίκησαν στα… ίσια, φεύγοντας με άδεια χέρια από τη Ρόδο.

Πάντως, παρά την ήττα, παρέμεινε στο… ρετιρέ της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, με τους νικητές να φτάνουν τους οκτώ.

Ιδανικά ξεκίνησε ο αγώνας για τον Διαγόρα καθώς μόλις στο 2′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Παπαδόπουλο ενώ στο 12′ είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Ευαγγελιδάκη. Μετά το 30′, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Μάλιστα, κινδύνευσαν να δεχθούν και δεύτερο γκολ όταν στο 42′ το σουτ του Μπουρλάκη σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στο 44′ ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να νικήσει από καλή θέση τον Στεφανάκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας περιόρισε στο έπακρο τη «Μαύρη Θύελλα», η οποία είναι χαρακτηριστικό πως δεν είχε ούτε τελική! Ο Μπαρμπαρούσης απείλησε στο 57′ και στο 79′ ενώ στο 82′ ο Τσέλιος απέκρουσε το πέναλτι του Ράκιτς (δόθηκε για χέρι του Προβατίδη ενώ η μπάλα βρήκε καθαρά στο γόνατό του). Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ισοφάρισαν, στο 85′ ήρθε ο Μπαρμπαρούσης να κάνει το 2-0 «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

Αρκετοί παίκτες του Διαγόρα (Ευαγγελιδάκης, Μπελέρης, Γεωργίου, Κέρι, Μπουρλάκης και Μπαρμπαρούσης) ξεχώρισαν ενώ ο μοναδικός διασωθείς των φιλοξενούμενων ήταν ο Οσμάναγκιτς που στο 77′ αντικαταστάθηκε έχοντας δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Κίτρινες: 30′ Μπουρλάκης, 32′ Καρπαθάκης, 64′ Παπαδόπουλος – 38′ Στεργίδης, 74′ Οσμάναγκιτς, 89′ Κωνσταντινόπουλος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Μπελέρης (90′ Μκρτσιάν), Καρπαθάκης, Γεωργίου, Κέρι (88′ Αθανασίου), Μπουρλάκης (75′ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Ιντζίδης, Τσιβελεκίδης, Γαλούπης (49′ Κωνσταντινόπουλος), Δήμος (46′ Τσουβαλτσίδης), Μπάμπης, Στεργίδης, Οσμάναγκιτς (77′ Καζβιρόπουλος), Βουκμίροβιτς, Ράκιτς.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις