Γ. Μάγγος: Γήπεδο Σούπερ Λιγκ και με κόσμο Α’ Εθνικής

Ο προπονητής του Ο.Φ. Ιεράπετρας, Γιάννης Μάγγος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι περιττό να το πω, ότι ήρθαμε να παίξουμε στο Βόλο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό, που έχει βαριά φανέλα. Μία ομάδα, όμως, που καιγόταν για βαθμούς και γι’ αυτήν το παιχνίδι ήταν ένας… τελικός. Ευτυχήσαμε να μπούμε καλύτερα στο παιχνίδι και το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας. Σ’ αυτό μας βοήθησε το γεγονός, πως ο Ολυμπιακός έπαιξε αλλοπρόσαλλα στο πρώτο ημίχρονο. Για καλή του τύχη τραυματίστηκε ο Ράντι, πέρασε στο παιχνίδι ένας αμυντικός χαφ, ο Ολυμπιακός άρχισε να παίζει ορθόδοξα και από κει και πέρα γύρισε το παιχνίδι υπέρ του.
Θεωρώ ότι σταθήκαμε επάξια στο παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα που θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κατηγορία και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Γιατί ξέρουμε ποιες ομάδες υπερτερούν στο πρωτάθλημα και ποιες όχι.
Αγωνιστήκαμε σε ένα εκπληκτικό γήπεδο, με χλοοτάπητα Σούπερ Λιγκ με κόσμο Α’ Εθνικής και επειδή είχα την τύχη να δω τον Ολυμπιακό με 10 και 12 χιλιάδες φιλάθλους, θεωρώ ότι η σημερινή παρουσία του είναι το έναυσμα για να πάει ο Ολυμπιακός μπροστά, όπως και πρέπει να γίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εμείς κοιτάζουμε τα λάθη μας, τι δεν πήγε σωστά στο δεύτερο ημίχρονο, για να τα διορθώσουμε. Γιατί μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Τρίγλια. Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό για την άψογη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για τη νίκη του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις