Χωρίς νίκη ο Διαγόρας, 1-1 με ΑΟ Σελλάνων

Ούτε την 6η αγωνιστική πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Α.Ο. Σελλάνων, παρότι προηγήθηκε με τον Αλέκο Κουβελά στο 35’, για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Λούγκο στο 64’.
Με το βαθμό που απέσπασε ο ΑΟ Σελλάνων είναι πλέον μόνος πρώτος στον 3ο όμιλο, καθώς ο Πιερικός ηττήθηκε από την Καρίτσα και υποχώρησε στην 2η θέση. Ο Διαγόρας βρίσκεται στην 12η θέση με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.
Από νωρίς οι γηπεδούχοι έχασαν τον Αλαμάνη, με τον νεαρό επιθετικό να τραυματίζεται στο 25’ και τη θέση του να παίρνει ο Κώστας Καραπλιάγγος. Ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, με τον Κουβελά στο 35’. Ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων είχε δοκάρει στο 50’ με τον Βασίλη Παπαγεωργίου, ενώ στο 64’ έγινε το 1-1 με μακρινό σουτ του Λούγκου. Ο Διαγόρας προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και στο 78’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κώστα Καραπλιάγγο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
Βοηθοί: Πραχάλης, Βογδόπουλος (Κοζάνης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καλύβας, Σπαθής, Δίντσης, Λάιος, Καλλιακούδας (87’ Βουραζέρης), Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης (25’ λ.τρ. Κ. Καραπλιάγγος), Θ. Παπαγεωργίου, Ζιάκας (91’ Σιγαλάκος).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Τζανής (54’ Χάδιαρης), Αρχοντής, Καλφούντζος (76’ Μπακρατσάς), Λούγκος, Τζουμάκης (54’ Κοντός), Β. Παπαγεωργίου, Τζέκος, Μπιτέλης, Γαρυφαλλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις