Έχασε 3-2 στην Αταλάντη ο Αλμυρός

Η προσπάθεια του Γ.Σ. Αλμυρού στο σημερινό παιχνίδι με την Αταλάντη εκτός έδρας δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-2, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αναστασίου στο 23’. Ο επιθετικός του ΓΣΑ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Καπετάνο, τον πλάσαρε, γράφοντας το 0-1.
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο διάστημα που απέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς σημειώνοντας δύο τέρματα. Στο 27’ η Αταλάντη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μακρόπουλου από τον Παπακώστα, με τον Χαϊκάλη να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 1-1, ενώ στο 38’ ο Λυτάκης από κοντά πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του, αφού προηγούμενος ο Αλμυρός είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί αυτός στο σκορ με τον Δερμιτζάκη.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Αταλάντη πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μαλισσόβα στο 49’ με κεφαλιά, βάζοντας γερές βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο ΓΣΑ προσπάθησε να φτάσει σ’ ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δεν το πέτυχε με τον Βουρδάκη στο 66’, για να έρθει τελικά το 3-2 στο τέλος, με αυτογκόλ του Πάππου στο 88’.
Διαιτητής: Πόγκας (Εύβοιας).
Βοηθοί: Ιωάννου, Τσιφλάκος (Εύβοιας).
ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Καπετάνος, Μακρόπουλος (93’ Σαλιάι), Σακκάς, Ζυγογιάννης, Πάππος, Αντωνόπουλος, Τζιβελέκης (78’ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισσόβας (84’ Ντζιός), Δήμου, Χαϊκάλης.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (62’ Πατσής), Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς (69’ Δήμος), Αγιασιώτης, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (46’ Χολέβας), Αναστασίου, Βουρδάκης (74’ Ρακής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις