Σ. Πόζογλου: Δεν έχω λόγια για τον κόσμο, ήταν το… φάρμακό μας

Ο Στέλιος Πόζογλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος σημείωσε και το νικητήριο τέρμα των «ερυθρολεύκων» τόνισε τα εξής:
«Παίζαμε με έναν αντίπαλο ο οποίος δεν είχε ήττα στο πρωτάθλημα. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας άγχος, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Αυτό, όπως είδατε και εσείς, στο δεύτερο ημίχρονο το αφήσαμε στην άκρη. Μπορώ να πω, ότι στο β μέρος ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου μας. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να είχαμε προηγηθεί στο ημίχρονο και να γυρίσουμε το παιχνίδι με μία φάση στο 45’ με τον Κουτσιανικούλη.
Από εκεί και πέρα πήγαμε στα αποδυτήρια, μας μίλησε ο κόουτς, μπήκαμε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα πιο δυνατοί, καταφέραμε και πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το παιχνίδι. Είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε και τρίτο τέρμα και να «κλειδώσουμε» τη νίκη. Δεν δεχθήκαμε γκολ και καταφέραμε να κερδίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Δεν έχω λόγια να πω για τον κόσμο. Όσο περνούσε ο χρόνος, όσο κουραζόμουν, τόσο ο κόσμος μου έδινε ένα φάρμακο για να ξεκουραστώ. Για να μπορέσω να παίξω μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Για το λόγο αυτό τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Μας έδωσε πάρα πολύ κουράγιο και έχει ένα μεγάλο μερίδιο στη νίκη μας».
Για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως βασικός: «Είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ θετικά στην ψυχολογία μου. Κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, σε δύο παιχνίδια με την ομάδα μου και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ομαδικό άθλημα και θα μπορούσε να έχει σκοράρει οποιοσδήποτε και το ίδιο βέβαια θα χαιρόμουνα. Γιατί το κυριότερο είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη. Αυτό που κοιτάζουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να παίρνουμε τους τρεις πόντους, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα».
Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης και πόσο βοηθάει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Φυσικά και βοηθάει το γήπεδο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό βοηθάει πάρα πολύ κάθε παίκτη για να δείξει τι αξίζει και να μην υπάρχουν δικαιολογίες. Τον αγωνιστικό χώρο θα τον χαρακτηρίσω χάλι. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό ζητάει ο προπονητής μας και τέτοια γήπεδα μας ευνοούν να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις