Θετικά στοιχεία ο Τσίκα στο ντεμπούτο του με τον Βόλο

Ο Βόλος δεν κατάφερε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα (όπως και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό), γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα και την δεύτερη εντός έδρας. Ήταν, ωστόσο, ανταγωνιστικός, απέναντι στον νταμπλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ, είχε καλή λειτουργία στο παιχνίδι, αυτή τη φορά ήταν καλύτερος ανασταλτικά, αν και στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, δημιουργώντας λίγες καλές φάσεις μπροστά στο τέρμα του Ζίφκοβιτς.

Ο Βόλος στερήθηκε τους έξι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο, πως ο Φεράντο έκανε μόλις μία αλλαγή στο παιχνίδι, αυτή του Μάντζη, τη στιγμή που οι παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο ήταν και άπειροι και με εξαίρεση τον Ηλιόπουλο, δίχως παιχνίδια στα πόδια τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ντεμπούτο με την φανέλα του Βόλου έκανε ο Σέρχιο Τσίκα, ο οποίος αγωνίστηκε παρτενέρ του Στέργιου Δημόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Για πρώτο παιχνίδι και απέναντι σε ποιοτικούς επιθετικούς που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, τα πήγε αρκετά καλά και έδειξε πως δουλεύοντας σκληρά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις