Απάντησε στα Μετέωρα ο Θησέας

Απάντηση στην ανακοίνωση-καταγγελία του Α.Σ. Μετέωρα εξέδωσε ο Θησέας, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από ποδοσφαιριστή, παράγοντες και φιλάθλους της ομάδας της Καλαμπάκας.

Η ανακοίνωση:

«Έκπληκτοι μένουμε με όσα διαβάσαμε στην “καταγγελία” της ομάδας των Μετεώρων για κακή φιλοξενία από μέρους μας. Ουδέποτε υπήρξε χειροδικία εναντίον ποδοσφαιριστή ή παράγοντα της ομάδας των Μετεώρων παρ’ ότι ο τερματοφύλακας Τοπουζλής ήταν προκλητικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καταφερόμενος εναντίον ποδοσφαιριστών μας και φίλων της ομάδας μας.

Οι φίλοι της ομάδας των Μετεώρων επέλεξαν να καθίσουν ανάμεσα στους δικούς μας φιλάθλους και όχι στον ξεχωριστό χώρο που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους, παρ’ όλα αυτά μη σεβόμενοι αυτή τη φιλοξενία, καταφερόταν από το πρώτο λεπτό εναντίον των διαιτητών για δήθεν εύνοια προς την ομάδα μας χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει μέχρι τη στιγμή που κατέβηκαν και κλωτσούσαν τη σίτα του γηπέδου μας, πίσω από τον επόπτη. Εκεί όντως υπήρξε έντονος διάλογος με φίλους της ομάδας μας (όπως θα γινόταν και σε οποιαδήποτε έδρα) και τίποτα παραπάνω.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι φίλοι της ομάδας των Μετεώρων, προφανώς μη μπορώντας να δεχθούν την ήττα της ομάδας τους, μαζεύτηκαν έξω από την είσοδο του γηπέδου και των αποδυτηρίων, (εκμεταλλευόμενοι την απουσία του παρατηρητή αγώνα) εξυβρίζοντας διαιτητές, ποδοσφαιριστές μας καθώς και μέλη της διοικήσεως μας με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστική ένταση όπως ήταν φυσιολογικό.

Ευχόμαστε στην ομάδα των Μετεώρων να τύχει ανάλογης φιλοξενίας και σε άλλες έδρες στις οποίες θα είναι το ίδιο προκλητικοί, κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Τους συστήνουμε επίσης να αποδέχονται την ήττα τους και την ανωτερότητα του αντιπάλου, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο και να μην δημιουργούν εντάσεις διασπείροντας ψευδή.

Τέλος τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».