Επικό ξεκατίνιασμα Κούγια-Δανιήλ στη “Δίκη”

Γίνεται να είναι καλεσμένος ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Δίκη» και να μην έχει ενδιαφέρον; Φυσικά και όχι…

Κάποια στιγμή σε μία αποστροφή του λόγου του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ άφησε αιχμές για για την ΕΠΣ Αχαΐας. Και αυτό δεν έμεινε αναπάντητο!

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Άγγελος Δανιήλ, παρενέβη και εκεί άρχισε το σόου. Οι ατάκες ήταν επικές, αν και πολλές ήταν δύσκολο να τις αντιληφθεί κανείς γιατί ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα με τον Κούγια να του πετάει το κορυφαίο «στην Παναχαϊκή έφτιαχνες το ρύζι για να φάνε οι παίκτες. Το προσόν σου ποιο είναι;».

«Ξέρουμε ποιος είσαι… Εσύ ανέφερες το όνομά μου. Όταν εσύ κρίνεις ανθρώπους και σπιλώνεις ονόματα είναι καλά; Τι έχεις κάνει στο ποδόσφαιρο; Γελάει ο κόσμος», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τον Δανιήλ.

Ο Κούγιας σε εκείνο το χρονικό διάστημα αυτό που τον ρωτούσε επανειλημμένως ήταν «τι δουλειά κάνεις;». Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Δανιήλ απάντησε «αυτό σε ενδιαφέρει; Άνεργος είμαι».

Εκεί ακολούθησε η ακόλουθη απορία. «Πώς έγινες πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες ΕΠΣ; Όλοι οι ανεπάγγελτοι ασχολείστε με το ποδόσφαιρο».

«Βγαίνεις και κάνεις τον τιμητή, ηρέμησε λίγο. Έχεις κάνει 30 κωλοτούμπες. Να διαβάσει κάποιος τι έλεγες το 2010. Ο κόσμος ξέρει με ποιον ήσουν τότε και με ποιον είσαι τώρα», του είπε ο Δανιήλ και κάπου εκεί έληξε η συζήτηση.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις