Ολυμπιακός Β.: Αλλαγές προανήγγειλε ο Παπαδόπουλος με Πανιώνιο στο Κύπελλο

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη 30/10 στις 15.00 στο στάδιο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός Βόλου για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς θα ακολουθήσει και επαναληπτικός τον Δεκέμβριο.
Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός γιατί το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λάρισα και όχι στη Νεάπολη, που είναι φέτος η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν το κρύβει, πως το Κύπελλο για τον Ολυμπιακό περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και μπροστά υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με την Καλαμάτα εκτός έδρας.
Στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να υπάρχει ενδιαφέρον και στον επαναληπτικό αγώνα. Ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Πανιώνιος. Μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω από μας. Από κει και πέρα δεν σας κρύβω, ότι το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Γιατί η ομάδα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στη βαθμολογία. Σίγουρα θα παίξουν έξι-επτά ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Δεν μπορώ όμως, δυστυχώς, να αλλάξω όλη την ενδεκάδα γιατί δεν θα μπορούν να βρουν ρυθμό τα παιδιά.
Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πάρα πολύ καλό, έχει πάρα πολύ καλές ομάδες και τα παιχνίδια θα πηγαίνουν στο γκολ. Όποια ομάδα μπορέσει και απελευθερωθεί θα κάνει και τη διαφορά. Θα πρέπει μια ομάδα να παίρνει πολλές βοήθειες από τον πάγκο και τον προπονητή της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις