Έδωσε δικαιώματα στις Σέρρες (video)

Το ροτέισον του Χουάν Φεράντο έδωσε το δικαίωμα στον Πανσερραϊκό να βάλει δύσκολα στον Βόλο, που ισοφάρισε στο 88’ συνεχίζοντας να είναι το φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι τρεις κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου των Σερρών, στο πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων για την 5η φάση του Κυπέλλου.

Στο 8’ οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με την κεφαλιά του Κασμερίδη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τους κυανέρυθρους να απαντάνε με δοκάρι σε σουτ του Μουνίθ στο 16’.

Στο 70’ ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ όταν ο Κόντσι εκτέλεσε φάουλ και ο Γιανναράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος έσωσε την παρτίδα στο 88’ όταν ο Τσαούσης με προσωπική ενέργεια και σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Αν και το ισόπαλο σκορ αφήνει ελπίδες στον Πανσερραϊκό της Γ’ Εθνικής, ένας σοβαρός Βόλος δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.

Πανσερραϊκός: Γιαννακίδης, Αποστολόπουλος, Κόντσι, Γιανναράκης, Γούρτσας, Κασμερίδης, Πολύζος, Πουλόπουλος, Ψάλτης, Ζερής, Πέτρου.

Βόλος: Μελίσσας, Ατιγιάτ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης, Λυράτζης, Μαντζής, Μαξ, Μήτογλου, Τσαούσης, Μουνίθ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις