Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Πανιώνιο (pregame)

Τον Πανιώνιο θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 15.00 στο στάδιο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες, καθώς θα υπάρξει και επαναληπτικός τον Δεκέμβριο στη Ν. Σμύρνη.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής με την Ιεράπετρα, όπως τόνισε και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος. Ναι μεν ο Ολυμπιακός δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο σημερινό ματς, ωστόσο, η προσοχή στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα εκτός έδρας.
Όπως όλα δείχνουν θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν μεταξύ άλλων οι Κλεβί Κόλα, Ντούγκλας Τζέφερσον, Θωμάς Τσίτας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γκοτιέ Κλεμέντε, Θανάσης Δεινόπαπας, προκειμένου και ο Σούλης Παπαδόπουλος να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων εξ αυτών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες θα ταξιδέψουν στη Λάρισα και η 18αδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Με πολλούς νέους ο Πανιώνιος
Με πολλούς αναπληρωματικούς θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νίκι Παπαβασιλείου, μετά την τελευταία προπόνηση την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη, ανακοίνωσε τη 18άδα και σε αυτήν βρίσκονται παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αφού κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστούν οι βασικοί για την προσπάθεια παραμονής στη Super Ligue 1.

Έτσι, τους «εκλεκτούς» του Κύπριου τεχνικού αποτελούν οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Γρίβας, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Σιντί Αλί, Δούμτσιος.

Οκτώ ευρώ το εισιτήριο
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους για έναν ακόμα αγώνα να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν με την φωνή και τον παλμό τους τους παίκτες Για το λόγο αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και η τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος) να είναι 8 ευρώ.
Σε ότι αφορά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 3, των φιλοξενούμενων από την Θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τη 1.00μ.μ.
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GoldSilver, Fans και Ladies παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

“Σφυρίζει” ο Γκορτσίλας
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Κωνσταντίνο Καλαμπόκη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις