Προκρίσεις για Σίτι και Έβερτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας πέρασε η κάτοχος του θεσμού Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με 3-1 της Σαουθάμπτον λίγες μέρες πριν την υποδεχτεί εκ νέου για το πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση. Ο Οταμέντι άνοιξε το σκορ στο 20′ και στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο συμπατριώτης του Αγκουέρο. Με γκολ στο 38′ και στο 56′ έβαλε τη σφραγίδα του στην 350η εμφάνισή του με τη Σίτι. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους μπήκε από τον Στέφενς.

Να σημειωθεί ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να ξεκουράσει τους Στέρλινγκ, Νταβίντ Σίλβα και Ντε Μπρόινε μεταξύ άλλων, ενώ ενδιαφέρον είναι πως έπαιξαν μαζί οι Ζεζούς και Αγκουέρο. Σε τέτοια ματς συνήθως ξεκούραζε έναν από τους δύο και κατά κύριο λόγο τον Αργεντινό.

Στο Λίβερπουλ η Έβερτον επικράτησε με 2-0 της Γουότφορντ με τα γκολ να μπαίνουν προς το τέλος. Στο 72′ σκόραρε ο Χόλγκεϊτ, στο 90′ ο Ριτσάρλισον. Πρόκριση και για τη Λέστερ με 3-1 στην έδρα της Μπάρτον. Τα γκολ οι Ιχεανάτσο Τίλεμανς και Μάντισον, ενώ ο Μπόις είχε μειώσει προσωρινά.

Τέλος, η Κόλτσεστερ επικράτησε με 3-1 της Κρόουλι, ενώ η Σάντερλαντ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Όξφορντ.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα
Τρίτη (29/10)
Όξφορντ – Σάντερλαντ 1-1 (5-4 πέν.)
Κρόουλι – Κόλτσεστερ 1-3
Μπάρτον – Λέστερ 1-3
Έβερτον – Γουότφορντ 2-0
Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 3-1

Τετάρτη (30/10)
Λίβερπουλ – Άρσεναλ (21:30)
Άστον Βίλα – Γουλβς (21:45)
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:05)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις