Δεν υπολογίζεται ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ

Ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Βόλου στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-2, παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στο σκορ στο 36’.
Ο Καμερουνέζος αμυντικός φέρει ευθύνη για το πρώτο και το τρίτο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από εκείνο το παιχνίδι και μετά από τον Χουάν Φεράντο. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ (ύστερα από τα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική για τα προκριματικά του Euro), ο Μπασόνγκ έμεινε εκτός αποστολής, τόσο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, όσο και από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, σ’ ένα παιχνίδι μάλιστα όπου δεν αγωνίστηκαν και οι δανεικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μπασόνγκ δεν ήταν στην αποστολή ούτε στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.
Εξ ου και το γεγονός πως αρχίζει και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας ο νεαρός στόπερ Σέρτζιο Τσίκα, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Βόλος να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις