Την ευκαιρία από τα… μαλλιά έπιασε ο Στέλιος Πόζογλου

Περίμενε την ευκαιρία και την… έπιασε από τα μαλλιά. Ο λόγος για τον Στέλιο Πόζογλου. O 23χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε σε δύο ματς, ως βασικός, φέτος στο πρωτάθλημα, με Θεσπρωτό και Ο.Φ. Ιεράπετρας, σημειώνοντας γκολ και στα δύο ματς. Με την ομάδα της Ηγουμενίτσας στον Αλμυρό σκόραρε στο 18’ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 92’), ενώ στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς στη Νεάπολη σημείωσε στο 51’ το νικητήριο τέρμα (2-1) με χτύπημα φάουλ.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του εικόνα στα δύο παιχνίδια που έπαιξε. Ήταν κινητικός, δραστήριος, έπαιξε με πάθος και φαίνεται να κερδίζει επάξια μία θέση στην ενδεκάδα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τον πιστεύει πολύ, ως ποδοσφαιριστή, καθώς διαθέτει ταχύτητα, ιδιαίτερο προσόν για έναν ποδοσφαιριστή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και μαζί με τον επίσης ταχύτατο Βασίλη Κουτσιανικούλη, μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.
Αρκεί, βέβαια, ο νεαρός επιθετικός να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ανεβάζοντας ο ίδιος τις… μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις