Τα εισιτήρια με Ιωνικό

Για τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για το σαββατιάτικο ματς με τον Ιωνικό, ενημέρωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη τις κάρτες διαρκείας τους, θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν τις πρωϊνές ώρες από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό και από τις 17:30 – 20:30 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο “Π. Μαγουλάς”.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου του στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, για τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, με τη συνοδεία κάποιου ενηλίκου. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι ταξίδεψαν στη Λάρισα, πριν μερικές εβδομάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο την Καλαμάτα, θα έχουν έκπτωση 50% στην τιμή εισόδου τους στο γήπεδο, με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου από την αναμέτρηση της 13ης Οκτωβρίου στο εκδοτήριο. Σημειώνεται ρητά πως οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δε θα χορηγήσουν μειωμένο εισιτήριο σε κανέναν φίλαθλο που δε θα έχει μαζί του το απόκομμα-αποδεικτικό της παρουσίας του στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα εισέρχονται στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης αποκλειστικά από της Θύρα 1, καθώς από τη Θύρα 2, για λόγους ασφαλείας, δικαίωμα εισόδου κι εξόδου θα έχουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν ειδησεογραφικά το παιχνίδι. Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.

Όλοι μαζί για την αντεπίθεση! Όλοι μαζί για τη… ΝΙΚΗ!

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!