Στον Διαγόρα Στεφανοβικείου ο Τάσος Κυριάκος

Την περσινή σεζόν η διοίκηση του Διαγόρα έκανε κίνηση… ματ φέρνοντας στην ομάδα τον έμπειρο επιτελικό μέσο Τάσο Κυριάκο που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι ο 41χρονος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στον Α.Σ. Άνω Μερά Μυκόνου, με τον Διαγόρα να μη μπορεί να καλύψει επαρκώς το κενό του.
Ωστόσο, χθες ο σύλλογος του Στεφανοβικείου έκανε το… κόλπο γκρόσο πείθοντας τον Κυριάκο να επιστρέψει στην ομάδα. Αρχικά ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τον Α.Σ. Άνω Μερά, που εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριάκο καθώς σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν μακριά από τον τόπο και την οικογένειά του. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε αυτό το διάστημα στην ομάδα μας με το ήθος και την εμπειρία του και του ευχόμαστε να είναι υγιής. Σε ευχαριστούμε Τάσο».
Κατόπιν οριστικοποιήθηκε επιστροφή του Κυριάκου στον Διαγόρα και αναμένεται η έκδοση του δελτίου του για να τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ποταμιά. Ασφαλώς, ένας από τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής γύρισε στον Διαγόρα είναι και ο Λαρισαίος τεχνικός. Για τον Κυριάκο αξίζει να αναφέρουμε ότι στην μεγάλη καριέρα του έχει 134 συμμετοχές και 12 γκολ στην Α’ Εθνική, 114 συμμετοχές και 15 γκολ στη Β’, ενώ οι εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική είναι 67 και τα τέρματά του στην κατηγορία έξι. Επίσης, έχει περάσει και από Παγκύπριο πρωτάθλημα.
Έχει αγωνιστεί κατά σειρά στους Απόλλωνα Λάρισας (δύο θητείες), ΑΕΛ (δύο θητείες), Καλλιθέα, Ολυμπιακό, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Λευκωσίας, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη, Ηρακλή, Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμ., Τύρναβο, Αστέρα Αμαλιάδας, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Α.Σ. Άνω Μερά Μυκόνου. Πέρυσι με τον Διαγόρα έπαιξε σε 19 ματς της Α’ ΕΠΣΘ και πέτυχε επτά γκολ.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις