Τρία παιχνίδια εκτός για τον Βόλο στις τέσσερις προσεχείς αγωνιστικές

Το πρόγραμμα για τον Βόλο τις τέσσερις προσεχείς αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένου και το αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τη Λαμία, περιλαμβάνει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και ένα στο Πανθεσσαλικό. Πάντως, το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες που είναι στα μέτρα της, έστω κι αν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία για την 9η αγωνιστική, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εντός (Σάββατο 9/11 στις 17.15), ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη (Κυριακή 24/11 στις 17.15) και το ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα (Κυριακή 1/12 στις 17.15). Θυμίζουμε, πως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει νέα διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020.
Όσον αφορά τον προσεχή αντίπαλο των «κυανέρυθρων», τη Λαμία, δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες), ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από βαριά ήττα με 4-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο ντεμπούτο του Απόστολου Μάνζιου στον πάγκο της ομάδας. Χθες η Λαμία νίκησε με 3-0 τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, στο πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση.
Ο Βόλος από την πλευρά του θα επιδιώξει να αποσπάσει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο το έργο της ομάδας, καθώς και για τη Λαμία το παιχνίδι είναι «τελικός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις