Στοίχημα: Με Χόφενχαϊμ και Euroleague!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (01/11) μας… ζεσταίνει για το Σαββατοκύριακο. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά! Από το ποδόσφαιρο σήμερα, μας απασχολούν στοιχηματικά τρία παιχνίδια. Η Bundesliga, η Β’ Ισπανίας και η Β’ Γαλλίας μπαίνουν στο «μικροσκόπιό» μας. Επίσης, επιλογή βγαίνει και από τη Euroleague. Το Ολυμπιακός – Μακάμπι είναι αυτό που τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Ας περάσουμε τώρα στα παιχνίδια μας!

«Τρελαίνει» κόσμο η Χόφενχαϊμ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το Χόφενχαϊμ – Πάντερμπορν, για την Bundesliga. Η διοργάνωση μπαίνει σήμερα στην 10η αγωνιστική της. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το φοβερό σερί τους.

Για την ακρίβεια, η Χόφενχαϊμ έχουν καταφέρει να πετύχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Μάλιστα, είχαν πολύ δύσκολους αντιπάλους. Πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες των Μπάγερν και Χέρτα, επικράτησαν εντός έδρας της Σάλκε. Δεν δέχονται εύκολα γκολ και επιθετικά… «κεντάνε»! Είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς.

Στην ορμητικότητα της Χόφενχαϊμ θα προσπαθήσει να αντισταθεί η Πάντερμπορν. Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν από το κύπελλο μεσοβδόμαδα, αφού έχασαν με 1-0 από τη Λεβερκούζεν. Στο πρωτάθλημα, τα πάνε πολύ άσχημα, με μόλις 4 βαθμούς σε 9 αγώνες. Έτσι, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ειδικά μακριά από το «σπίτι» τους, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Αποτελεί ερωτηματικό λοιπόν, αν μπορούν να αντισταθούν στη σημερινή τους αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελούν σαφώς καλύτερη ομάδα. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν και μάλιστα εύκολα την ουραγό. Πάμε με το Χόφενχαϊμ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Χόφενχαϊμ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά), στο 1.83.

Δεν «λυγίζει» εύκολα η Χιχόν

Στην Ισπανία, η La Liga 2 έχει φτάσει στην 14η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κάντιθ υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Το παιχνίδι διεξάγεται στις 17:00 και οι πρωτοπόροι δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Όπου πρωτοπόροι, βλέπε Κάντιθ! Βέβαια, την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα μετά από πολύ καιρό. Έπαιξε με την Αλμπαθέτε, εκτός έδρας, και έχασε με 1-0. Δεν μπόρεσε να απειλήσει και είδε το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων να σπάει. Ωστόσο, παραμένει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Απέναντι σε «κλειστές» άμυνες, δεν είναι και τόσο… άνετη. Ξέρει ότι η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να παίξει πολύ καλά η Κάντιθ, για να υποτάξει τους φιλοξενούμενους.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν λοιπόν, είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχτεί καν γκολ. Πρώτα, κέρδισε 0-1 την Έλτσε. Στη συνέχεια, διέλυσε με 4-0 τη Σαραγόσα. Εκτός από αμυντική σταθερότητα, βρίσκει λύσεις και στην επίθεση. Αν αγωνιστεί και σήμερα στο ίδιο τέμπο, είναι ικανή να ζορίσει την Κάντιθ. Θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Κάτι που κάνει πολύ καλά στα πιο πρόσφατα ματς.

Η Κάντιθ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά τίποτα δεν προϊδεάζει για μια εύκολη επικράτηση. Η Χιχόν έχει βρει ρυθμό και μπορεί να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει και στηρίζουμε το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.90.

Επιβάλλει την τάξη η Αζαξιό

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και στο πρωτάθλημα της Ligue 2. Σήμερα, έχουμε παιχνίδια για την 13η αγωνιστική. Αυτό που μας προσελκύει στοιχηματικά, είναι το Αζαξιό – Ροντέ. Πρόκειται άλλωστε για «μάχη» φορμαρισμένων ομάδων.

Η Αζαξιό επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Σοσό. Πήρε μεγάλο «διπλό», με 0-2, αποδίδοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, με Λοριάν και Νανσί. Πάντως, η Αζαξιό είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές. Συνολικά, έχει μόλις μία ήττα στις εννιά τελευταίες. Κάπως έτσι, φιγουράρει στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς. Απόψε, οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να επιβεβαιώσει ότι έχει υψηλούς στόχους.

Η Ροντέ από την άλλη, έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Έχει πετύχει δύο σερί νίκες, επί της Κλερμόν (0-1) και της Σαμπλί (2-0). Με τον τρόπο αυτό, έφτασε τους 18 πόντους! Δεν πρέπει όμως, να παίρνουν τα μυαλά της αέρα. Η ποιότητα του ρόστερ της δεν είναι τέτοια, που να της δίνει μεγάλες ελπίδες για κάτι καλύτερο. Απόψε μάλιστα, αναμένεται να περάσει δύσκολα σε μια δυνατή έδρα.

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Αζαξιό. Είναι σε άλλο επίπεδο ως ομάδα και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει μια ακόμα νίκη. Την εμπιστευόμαστε, και επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.10.

Με τις άμυνες στο ΣΕΦ

Τώρα, ήρθε η ώρα του μπάσκετ. Η Euroleague έχει δράση και σήμερα, όποτε και ολοκληρώνεται η «διαβολοβδομάδα». Το Ολυμπιακός – Μακάμπι είναι το ματς που ξεχωρίζει και αγωνιστικά και στοιχηματικά.

Από την τεράστια νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, έρχεται ο Ολυμπιακός. Οι «Ερυθρόλευκοι» διέψευσαν όλα τα προγνωστικά και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η ομάδα του Κεμζούρα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και κράτησε την ΤΣΣΚΑ κάτω από τους 80 πόντους! Η άμυνα ήταν το βασικό «όπλο» για αυτό το αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν και σήμερα οι Πειραιώτες. Δεν πρέπει να αφήσουν τη Μακάμπι να βρει ρυθμό και στο ΣΕΦ μπορούν να την «πνίξουν» με την πίεσή τους.

Η Μακάμπι έχει κερδίσει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της, μεταξύ αυτών και επί της Φενέρ, με 67-55. Εκτός έδρας είχε δύσκολο πρόγραμμα, με Χίμκι και Ρεάλ, μετρώντας δύο ήττες. Παρόλα αυτά, ήταν οριακές. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι γνωστό ότι εστιάζει στην άμυνα και κάτι τέτοιο θα επιχειρήσει και απόψε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα κορμιά για να αλλοιώσουν προσπάθειες και μπορούν να συμβάλουν στο να έχουμε χαμηλό σκορ.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη και θα επιχειρήσουν να παίξουν με το στιλ που τους βολεύει. Δεν προβλέπουμε ένα θεαματικό ματς, αλλά τη σκοπιμότητα να κερδίζει. Καταλήγουμε στο Under 153 σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις