Θεοδώρου: «Ελπίζουμε να λυθεί το θέμα της έδρας»

Ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, μετά το τέλος της νικηφόρας και εκτός έδρας αναμέτρησης των «κυανόλευκων» με τον Πύρασο, μίλησε για το παιχνίδι, την ομάδα της νέας Αγχιάλου, αλλά και για τo θέμα της έδρας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θάνου Θεοδώρου:

«Για εμένα ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και το περίμενα έτσι ακριβώς, όπως εξελίχθηκε. Άλλωστε, έχουμε παίξει και άλλα στο παρελθόν με αυτή την ομάδα. Ξέρουμε την ψυχοσύνθεση της. Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Δεν είχαν να χάσουν τίποτα, ότι και αν έπαιρναν από αυτό το παιχνίδι θα ήταν μεγάλη επιτυχία γι αυτούς. Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε και το λάθος που κάναμε, καταφέραμε δύσκολα να το γυρίσουμε από ένα άλλο λάθος. Θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα που έγιναν, απαντήθηκαν. Μπορεί να είναι κατακριτέα, αλλά καλό είναι να προσέχουμε όλοι τις ενέργειες μας. Το σημαντικό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί και το μόνο που έχουμε τώρα στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής».

Για την έδρα: «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα μέσα στις επόμενες 48 ώρες, εάν δεν έχουμε είναι στο χέρι της Λάρισας. Το γήπεδο άσχετα αν είναι πάρα πολύ βαρύ, ταιριάζει σε εμάς για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να λυθεί αυτό το θέμα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις