Κουτίνας: Πολύ σημαντικός ο αγώνας με τα Γιάννινα

Τον Σ.Κ. Ιωάννινα φιλοξενεί η Νίκη Βόλου, την Κυριακή στις 5:00μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Ο Σάκης Κουτίνας, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Νίκης έκανε δηλώσεις για το προσεχές παιχνίδι, χαρακτηρίζοντάς το, σημαντικό για την ομάδα ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Κουτίνα όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

Ο Σάκης Κουτίνας έκανε, αρχικά, μία μίνι αναδρομή στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Αίολο Τρικάλων και Φαίακα Κέρκυρας: «Προερχόμαστε από μία κακή ήττα από τα Τρίκαλα, ένα παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε καλά όμως στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα ενώ σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα έπαιξε η απουσία του Γιώργου Παρασκευά. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε τον Φαίακα στην Κέρκυρα, μία εύκολη, μπορώ να πω, νίκη. Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά και χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες».

Στη συνέχεια ο αθλητής της Νικης αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Σ.Κ. Ιωάννινα: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τα Γιάννινα, μία ομάδα αθλητική που αποτελείται από 2-3 έμπειρους και αρκετούς νεαρούς παίκτες που είναι αθλητικοί και διαθέτουν καλά μπασκετικά στοιχεία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στόχος μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό φέτος και δεν έχουμε το περιθώριο και γι’ άλλο στραβοπάτημα στην έδρα μας».

Για την παρουσία του κόσμου και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου: «Στο παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ σημαντική και στο κυριακάτικο ματς χρειαζόμαστε τον κόσμο ακόμη περισσότερο δίπλα μας γιατί όπως είπα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και χρειαζόμαστε τη νίκη».

Για τον τραυματισμό στη μύτη του και αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί: «Δοκίμασα και στην Κέρκυρα να αγωνιστώ ώστε να διαπιστώσω αν μ’ ενοχλεί κάτι. Ο γιατρός μου συνέστησε να χρησιμοποιήσω μία προστατευτική μάσκα όμως τη δοκίμασα και δεν με βολεύει καθόλου. Θα είμαι όμως παρών στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις