Ευκαιρία για “τρίποντο” στη Λαμία για τον Βόλο

Μπορεί ο Βόλος να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και να είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο, θα πρέπει να αρχίσει να παίζει πιο έξυπνα και να μαζεύει βαθμούς στο «σακούλι» του.
Το γεγονός ότι έχει να πάρει βαθμό από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, όταν και είχε σημειώσει τότε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς, θα πρέπει να προβληματίσει όλους στην ομάδα.
Την Δευτέρα (4/11, 20.00) ο Βόλος αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας, η οποία στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για το Κύπελλο Ελλάδος σημείωσε την πρώτη της νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Χουάν Μουνίθ, ενώ στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα είναι και οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.
Η Λαμία εντός έδρας έχει να επιδείξει τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις