Έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα οι παίκτες του Βόλου

Εννέα βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια είναι ο απολογισμός του Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χουάν Φεράντο, αλλά και οι ιθύνοντες της ομάδας, περιμένουν πολλά περισσότερα από ορισμένους παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα για να κάνουν τη διαφορά, όπως για παράδειγμα οι Γιάννης Μυστακίδης και Έρικ Γέντρισεκ. Ο πρώτος, ο οποίος παίζει στον Βόλο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στα έξι πρώτα παιχνίδια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, αλλά μόνο στο ματς με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα (στα υπόλοιπα πέντε αντικαταστάθηκε). Δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Χουάν Φεράντο τον άφησε εκτός αποστολής. Ο Μυστακίδης δεν έπαιξε, τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω του καθεστώτος που υπάρχει με τους δανεικούς του «Δικεφάλου», ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά τον Γέντρισεκ, έχει αγωνιστεί και στα οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, (στα πέντε έπαιξε σε όλο τον αγώνα), ωστόσο, αν εξαιρέσουμε το γκολ με πέναλτι που πέτυχε στο ματς με τον Άρη και το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, δεν βρήκε δίχτυα σε κανένα άλλο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε, πως τα εννέα γκολ του Βόλου στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει οι Χοακίν Τόρες τέσσερα (ο παίκτης που έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του), Χουάν Μουνίθ δύο και από ένα οι Έρικ Γέντρισεκ, Γιάγια Ατιάτ και Στέργιος Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις