Ώρα για ΝΙΚΗ (pregame)

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League (02/11, 15:00, ΕΡΤ3). Οι κυανόλευκοι αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική και μετά τα αλλεπάλληλα ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τον ουραγό Θεσπρωτό. Το τρίποντο κόντρα στον Ιωνικό είναι απολύτως απαραίτητο καθώς το πρόγραμμα της Νίκης θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολο, ταξιδεύοντας την επόμενη εβδομάδα στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο βολιώτικο clasico.

O Ισαάκ Χοβέ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ροχάνο και Μπαλάφα καθώς και στους τραυματίες Κρουθ και Κ. Κυριακίδη. Αντιθέτως στη διάθεσή του τέθηκαν οι Τάσος Παγώνης και Βαγγέλης Λίτσιος που επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά την ανάρρωσή τους από τους πρόσφατους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με 17αδα ο Ιωνικός στον Βόλο

Αρκετά είναι και τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Αρναούτης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φυλακτός , Μακρίδης, Παπατζίκος, Καρυτινός (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Μιχαλακάκος(γαστρεντερίτιδα).

Αναλυτικά η αποστολή: 1.Κουρεπίνης, 2.Τάφας, 3.Ιωάννου 4. Κρητικός 5. Καλλεργης, 6.Τσιριγώτης 7. Ντάγκρας, 8. Κολλαράς, 9. Τιεντσέ 10. Γκοτσούλιας, 11.Καλογέρης, 12.Μουστάκης, 13. Παπουτσογιαννόπουλος, 14. Σμυρλής, 15. Φουρλάνος, 16. Μάναλης, 17. Γκούφας

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης

Βοηθοί: Α’ Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσα), Β’ Βασίλης Μάνος (Λάρισα)

4ος: Ευάγγελος Λαθύρης (Φθιώτιδα)

Παρατηρητής: Γιώργος Λιανός (Βοιωτίας)

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν, με τη συνοδεία κάποιου ενηλίκου. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι ταξίδεψαν στη Λάρισα, πριν μερικές εβδομάδες, προκειμένου να παρακολουθήσουν το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο την Καλαμάτα, θα έχουν έκπτωση 50% στην τιμή εισόδου τους στο γήπεδο, με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου από την αναμέτρηση της 13ης Οκτωβρίου στο εκδοτήριο. Σημειώνεται ρητά πως οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δε θα χορηγήσουν μειωμένο εισιτήριο σε κανέναν φίλαθλο που δε θα έχει μαζί του το απόκομμα-αποδεικτικό της παρουσίας του στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα εισέρχονται στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης αποκλειστικά από της Θύρα 1, καθώς από τη Θύρα 2, για λόγους ασφαλείας, δικαίωμα εισόδου κι εξόδου θα έχουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν ειδησεογραφικά το παιχνίδι. Το εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα είναι ανοικτές και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις