Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκες σημείωσαν Σαρακηνός και Αίας Σούρπης στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ. Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε με 2-1 της Ακρόπολης στο Σέσκλο και είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που έχει το απόλυτο, πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μόλις στο 2’ ο Τσιουρής έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 60’ ο Καλαμάτας σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Σαρακηνού, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Φλίγκου και απόκρουση του τερματοφύλακα της Ακρόπολης. Η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74’ από τον Φουρκιώτη.
Στο «Olimpico» έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Αγία Άννα και στον Αίαντα Σούρπης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Αντώνη Τζοβάρα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45’ με τον Θανάση Κατσιαβριά. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αίας πέτυχε πολύ γρήγορα δύο γκολ με τον Χειλά στο 46’ και στο 47’ αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Αγίας Άννας, γυρίζοντας το ματς. Πάντως, στο 95’ η Αγία Άννα έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, με τον Τζοβάρα να χάνει πέναλτι, με τον Χαλάτση να αποκρούει και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.
Στη Β’ κατηγορία στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης επιβλήθηκε με 3-1 του Αστέρα Ριζομύλου, ενώ για την Γ’ κατηγορία ο Κένταυρος ΝΠ νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Αχιλλέα Αχιλλείου, ενώ ισόπαλο 3-3 έληξε το ματς ανάμεσα στον Άθλο και στην ΑΠΟΒ.
Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ:
Α’ κατηγορία

Ακρόπολη-Σαρακηνός 1-2
Σκιάθος-Ιάσων Α.Μ.
Β’ κατηγορία
Α.Κ. Νίκης-Αστέρας Ριζομύλου 3-1
Γ’ κατηγορία
Άθλος-ΑΠΟΒ 3-3
Αχιλλέας Αχιλλείου-Κένταυρος Ν.Π. 0-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις