Δύσκολο έργο με Ηρακλή Λάρισας ο Θησέας (pregame)

Στο γήπεδο Νεάπολης Α’ στη Λάρισα παίζει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Θησέας με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, που θα αγωνιστεί στη φυσική του έδρα για πρώτη φορά φέτος. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες που τους έφεραν στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον δεύτερο Πιερικό από τον οποίο έχασαν στο μεταξύ τους ματς).
Όπως είναι λογικό η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως φέτος ο Θησέας είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.
Ο Θησέας θα ταξιδέψει σήμερα στη Λάρισα χωρίς τρεις παίκτες. Ο Κώστας Οικονόμου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ο Αποστόλης Χατζησταμάτης είναι τραυματίας, ενώ «νοκ άουτ» έχει τεθεί και ο Γιάννης Ζαχαράκης που υπέστη κάκωση έξω πλαγίου και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα περίπου.
Η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Δημήτρης Λίτσος, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Ρομάριο Λουμάνι, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στυλιανός Λεωνίδας και βοηθοί οι Χρήστος Αλεξόπουλος, Χρήστος Μπάλας. Όλοι τους ανήκουν στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις