Για την πρώτη νίκη ο Διαγόρας με Ποταμιά

Στο Καρπενήσι «εκστρατεύει» σήμερα ο Διαγόρας για να αντιμετωπίσει την Ποταμιά (3 μ.μ.). Οι δύο ομάδες «ψάχνουν» ακόμη την πρώτη τους φετινή νίκη και αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη.

Οι Μούτσα Μπλέντι και Τάσος Κυριάκος αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο Σπύρος Καραπλιάγκος. Μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Φίλιππος Καραμπούζης.

Στη διάθεση του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα είναι οι: Δημήτρης Πρίφτης, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Πρασσάς, Βασίλης Λάιος, Δημήτρης Δίντσης, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Καραπλιάγκος, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Καλλιακούδας, Κώστας Καραπλιάγγος, Λάζαρος Καραμανλής, Παναγιώτης Ντάφος, Μούτσα Μπλέντι, Τάσος Κυριάκος, Αλέκος Κουβελάς, Κώστας Αλαμάνης, Σεραφείμ Τανός, Γιάννης Καλύβας, Δημήτρης Ζιάκας.

Από την ΕΠΣ Φθιώτιδας προέρχεται το διαιτητικό τρίο του αγώνα που αποτελείται από τους Επαμεινώνδα Κολορίζο, Γιώργο Λιτοσελίτη και Χρήστο Δόσκορη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις