Με Αθηναϊκή στο ΕΑΚ σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών ο ΑΣ Βόλος 2004 αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή εντός έδρας την ομάδα της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου.
Παρά την ήττα στην 1η αγωνιστική η ομάδα δηλώνει έτοιμη για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Στόχος των κοριτσιών δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς. Η προετοιμασία την τελευταία εβδομάδα κύλησε ομαλά, σε πολύ δυνατούς ρυθμούς. παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τις τελευταίες δύο ημέρες.
Από την άλλη η ομάδα της Αθηναϊκής διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με έμπειρες και ταλαντούχες παίκτριες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η 2η θέση στη βαθμολογία που κατέκτησε πέρυσι, ενώ φέτος στην 1η αγωνιστική κέρδισε την ομάδα του Λεοντικού με 3-1.
Για το σημερινό παιχνίδι η προπονήτρια μας Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις:
Φέγκερ Αγγέλα, Τσιλίκα Χρύσα, Βέτσικα Χρύσα, Αβντόλι Μαρία, Καρακάνα Καλλιρόη, Βαινοπούλου Κατερίνα, Κυριάκου Σταυρούλα, Νικάκη Βανέσα, Ιωακειμίδη Αγάπη, Παπασακελλαρίου Ευαγγελία, Κέκου Όλια, Ξάνθη Μαρία, Νεννέ Χαρά, Ανδρέου Ειρήνη, Κομνιώτη Καλλιόπη, Πουρσανίδου Μαρία, Γκέκα Μαρκέλλα, Νάνου Ευαγγελία.
Διαιτητής του αυριανού παιχνιδιού θα είναι η κα Αλεξάνδρα Δεληγιάννη με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Μιλτιάδη Μπουρονίκο όλοι από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.
Πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια, θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο για τη συγκέντρωση χρημάτων και την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μιχαέλας αθλήτριας της Αθηναϊκής που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους υπευθύνους της Αθηναϊκής Επίσης υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην ALPHA BANK με αριθμό : GR2201 4010 3010 3002 1011 04961 δικαιούχος ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις